fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau al món a Costa Rica

Una vegada més la Nau fa el salt i torna cap a terres llatinoamericanes, aquest cop, a Costa Rica.

Entre el 7 i el 17 de novembre, la Nau Ivanow estarà present al Festival Embrujarte (Escazu), un festival de teatre comunitari on a més és durà a terme el 1r Congrés de Gestors i Actors Culturals.

Aquesta invitació que ens han brindat els organitzadors serà la primera pedra d’un pont que ja hem començat a transitar. Tant avançat està aquest pont, on les companyies catalanes hi començaran a transitar, que a part de l’equip de gestió de la Nau hi serà present una de les companyies adjuntes: Los Escultores del Aire.

A Costa Rica també podrem compartir i crear sinergies amb altres espais de Brasil, Uruguai, Xile i EUA, mirant de crear una xarxa on faciliti aquest trànsit, l’intercanvi i les residències de projectes escènics.

Així doncs, la Nau Ivanow fa una altra passa per consolidar el seu posicionament i treball amb Llatinoamèrica on ja treballem amb Xile, Cuba, Mèxic i entre d’altres. Gràcies a aquests ponts, durant el 2020 varies companyies catalanes faran residències gràcies al nostre projecte d’Internacionalització.

Ahh! I no us penseu que ens oblidem de la vella Europa, molt aviat us donarem noves i bones notícies de projectes que estem pensant i cuinant amb espais i festivals europeus, però això, més endavant!

Pura vida!