fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow nou membre de l’IETM

Un workshop del Creative Lenses, un projecte vinculat a l’IETM, que vam oferir a la Nau

Des del juliol de 2019 formem part de l’IETM – International Network for Contemporary Performing Arts (Xarxa Internacional d’Arts Escèniques Contemporànies).

En els últims anys hem fet una aposta per connectar-nos a projectes i espais de Llatinoamèrica i Europa. A més, gràcies al nostre programa EXIT d’Experiències Internacionals, hem detectat una dificultat en la mobilitat i l’internacionalització de les companyies catalanes.

Després de connectar-nos a espais i projectes de Xile, Mèxic, Cuba, Costa Rica i Itàlia recollim la demanda i construïm una nova oportunitat amb aquest pont global que suposa l’IETM, que a més té una mirada europea.

Ser membre de l’IETM ens permetrà mantenir el nostre compromís amb les residències de creació escèniques, oferint nous espais a les companyies, però també festivals, teatres, xarxes i professionals internacionals.

Sobre l’IETM

Serem membres d’una organització amb seu a Brussel·les fundada el 1981, formada per més de 500 integrants de 50 països. Una xarxa que promou el desenvolupament de les arts escèniques amb una mirada global, posant en valor el paper de les arts escèniques com a pilar de desenvolupament social, cultural i econòmic.

A més, cada any s’organitzen trobades internacionals per parlar sobre temes que afecten a nivell internacional i ja us avancem que hi serem al pròxim, que serà a Rijeka, a Cròacia, a finals d’octubre.

Perfil Nau Ivanow – IETM