fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

L’experiència internacional de Monte Isla a Teatropuerto, Xile

La companyia resident a la Nau Ivanow, Monte Isla, va viatjar al desembre de 2021 a La Serena, Xile, per realitzar una residència artística internacionalTeatropuerto, dins el programa de residències internacionals que impulsa la Nau.

Durant la seva estada, la companyia ha treballat en la seva projecció i ha pogut estudiar el paisatge, un tema que ja van començar a treballar amb la seva darrera obra Allí donde no estamos i que segueix sent cabdal per al seu proper projecte Donde empieza el bosque acaba el pueblo.

Conversem amb l’Andrea i la Rut, dues de les integrants de la companyia, sobre com ha estat la seva experiència i què els ha aportat com a companyia el fet de marxar durant un mes a un país llunyà com Xile per treballar en el seu projecte. Entre els punt que ens han destacat es troben la bona acollida per part de l’equip de Teatropuerto i la importància de compartir un espai diferent a l’habitual amb la companyia durant 24h i gaudir del temps de la residència sense la pressió de produir quelcom per obligació.