fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

L’Escola de l’Espectador a betevé!

La Nau Ivanow ha posat en marxa l’Escola de l’Espectador de la Sagrera, on els veïns i les veïnes són els protagonistes, amb l’objectiu que puguin viure el procés de creació més enllà de la representació final, i així crear un vincle més proper i fer del teatre una escena quotidiana.

La bona rebuda de la primera convocatòria i la valoració tan positiva dels assistents, ens va dur a convocar-ne una de segona per al projecte en què està treballant la FEI, Galileu. Els veïns i les veïnes participen en tot el procés de creació escènica i poden conèixer els membres de la companyia, disposar del text, assistir als assajos, visitar els espais on es desenvolupa el projecte i on es realitza el muntatge, interactuar amb els responsables de vestuari, escenografia i llums, i, finalment, assistir a l’estrena i participar en una tertúlia per debatre les diferents opinions, reflexions i punts de vista després de l’espectacle, entre els espectadors i també amb l’equip artístic. 

betevé  ha enregistrat la primera trobada del grup d’espectadors amb l’equip artístic que prepara el projecte Galileu a la Nau Ivanow.