fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Lali Álvarez ens representa a Nova York

El 15 de gener, quatre artistes catalanes presenten els seus projectes al Gibney Dance Center de Nova York.

L’esdeveniment sorgeix de la col·laboració entre l’Institut Ramon Llull i Pro Helvetia, la institució homòloga a Suïssa, que porta quatre artistes més a l’Arts Salon que han posat en marxa. L’objectiu d’aquest saló és contextualitzar el treball de les creadores catalanes en nous entorns i alhora submergir-les en el teixit cultural de la ciutat on té lloc l’esdeveniment.

Lali Álvarez serà la nostra representant en qualitat de resident a la Nau Ivanow. També hi assisteixen les artistes Clàudia Cedó, Xesca Salvà i Ariadna Peya, i la comissària Anna Giribert.

Totes han estat involucrades en diversos festivals, fires i centres de creació, com la Sala Beckett, la Fira Tàrrega, la Nau Ivanow, l’IF Festival i el Teatre Principal de Palma. Les quatre catalanes, així com els altres quatre artistes suïssos seleccionats per Pro Helvetia, presentaran els seus treballs davant de programadors i departaments artístics d’universitats novaiorqueses. L’Arts Salon que han organitzat funcionarà en paral·lel amb la celebració de la conferència de l’APAP(Association of Performing Arts Professionals).

L’endemà, 16 de gener, les mateixes creadores catalanes oferiran una conferència a la prestigiosa escola d’interpretació novaiorquesa HB Studio: ‘People who make theater: meet the catalan artists’.