fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La reobertura de la Nau Ivanow una mica més a prop

La fase 1 és a tocar, i l’equip de la Nau Ivanow comencem els preparatius per obrir les portes de casa a les companyies residents i usuàries del co-working amb les condicions de seguretat i salut necessàries.

Fa més de dos mesos que vam tancar les portes de la Nau a causa del confinament per Covid-19 i des d’aleshores hem seguit treballant des de casa, mantenint el contacte amb les companyies i usuàries del co-working i oferint formacions virtuals obertes a tothom amb professionals del sector com les Jornades EXIT 2020.  Durant aquest temps, hem hagut de reinventar el nostre dia a dia, pensant en com seguir acompanyant a les nostres companyies residents en la distància i oferint el servei d’assessorament de l’Oficina d’Acompanyament a la Creació a tothom.

Han estat dies de molta incertesa, de dubtes i enyorança, però també ens hem sentit molt agraïts de seguir fent la nostra feina i no perdre el contacte amb la gent. Tot plegat ha estat una experiència i un aprenentatge que de ben segur recordarem.

La fase 1 ens permetrà acollir les companyies residents i usuàries del co-working que desitgin tornar a disposar de les instal·lacions de la Nau, tot i que encara no podrem obrir les portes per a l’exhibició amb públic. Seguirem informant dels propers passos que fem, sempre amb la voluntat de tornar a recuperar la vida i el moviment constant de la Nau, però molt conscients de les mesures de seguretat i prevenció establertes per les autoritats sanitàries.

El retrobament amb totes i tots vosaltres és cada cop més a prop i això ens fa sentir molt felices i il·lusionades.

Fins ben aviat!

L’equip de la Nau Ivanow

Consulta aquí el Protocol de retorn a la Nau Ivanow