fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau més internacional

Taller de Projecte Ingenu a l’espai Balmaceda de Valparaíso, Xile

Explicant la Nau Ivanow a Xile

Els últims acords signats aquest 2019 obren nous ponts internacionals amb diversos països llatinoamericans com Costa Rica i Xile. Les relacions es basen en intercanvis entre residències escèniques.

Hem signat dos acords aquest 2019 per oferir a les companyies catalanes créixer i relacionar-se amb altres centres i comunitats d’arreu del món, sempre sota unes condicions dignes de treball. Un dels convenis és amb el Festival Internacional de Teatro Embrujarte, de Costa Rica. Amb aquest acord volem posar la primera pedra del que serà una col·laboració amb futures residències de companyies catalanes que vulguin fer el salt internacional i ser presents en un festival de renom al país llatinoamericà.

En aquesta primera edició de l’intercanvi, la companyia Los Escultores del Aire, fundada per Mai Rojas, i companyia adjunta a la Nau Ivanow des d’aquest 2019, serà la primera convidada internacional en aquesta mostra que es celebra a principis de novembre.

A més, el nostre espai serà un dels convidats d’honor, viatjant fins a Costa Rica on participarem a diverses xerrades i tallers de gestió de projectes i espais de residències.

Segona edició de l’intercanvi amb Xile

Durant la tardor del 2019 tornarà la segona experiència internacional amb Xile, on una companyia catalana podrà realitzar una residència de creació al centre Espacio Checoeslovaquia, per treballar de forma conjunta amb una companyia xilena en l’intercanvi de processos de projectes artístics.

Projecte Ingenu, l’anterior companyia resident a la Nau Ivanow, va ser la primera companyia que el 2018 va aprofitar aquest intercanvi únic, d’allà en va sorgir una obra, conjunta que en aquests moments s’està treballant perquè sigui una coproducció internacional.

Per últim, la Nau Ivanow serà present també al primer Congrés d’Innovació en Arts Escèniques que es celebra a La Serena, a Xile, el proper mes de juny.