Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow viatja a Brusel·les en el marc del Mestizo Arts Platform

Part de l’equip de la Nau Ivanow hem viatjat a Brusel·les, els dies 26 i 27 d’octubre, per assistir al WIPCOOP 2022 que organitza la Mestizo Arts Platform (MAP) al KVS, on hem pogut conèixer projectes en creació d’artistes belgues, tots molt inspiradors i interessants.

MAP és una plataforma que dona suport a artistes durant els seus work in progress en mostres de 20-30 minuts, introduint-los en una xarxa de centres culturals, programadores i productores, generant així un cercle professional que impulsi la creació. 

Mestizo Arts Platform

Durant aquests 2 dies, hem aprofitat també per conèixer els partners d’un projecte europeu que estem iniciant, amb projectes de Berlín, Brusel·les i Amsterdam, i hem parlat sobre futurs intercanvis i projectes internacionals. Ben aviat us en donarem més informació!

Ha estat una experiència meravellosa, des de la Nau ens encanta generar vincles internacionals i aquesta trobada ens impulsa a seguir fent-ho. Gràcies Mestizo Arts Project per propiciar aquesta trobada, per la rebuda i per haver-nos fet sentir com a casa.