fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow i el Colectivo Palillos organitzen les converses Hilo Escénico

Els dies 14, 18 i 20 de maig la Nau Ivanow i el Colectivo Palillos organitzen les converses Hilo Escénico en el marc de l’EXIT 2020

Després de l’exitosa jornada virtual Formacions EXIT 2020 la Nau Ivanow i el Colectivo Palillos organitzen les converses Hilo Escénico, tres trobades virtuals de discussió els dies 14, 18 i 20 de maig a les 17h (CET) a través de la plataforma ZOOM.

A cada sessió participaran quatre convidats i convidades de tots dos països, els quals reflexionaran en una conversa oberta al voltant de la importància de les arts escèniques en les formes de participació cultural de nens/es i joves. Cada sessió estarà oberta a la participació activa de tothom qui, amb inscripció prèvia, vulgui conversar, intercanviar opinions i/o realitzar preguntes als convidats i convidades.

El Colectivo Palillos, format per Carlos A. Ibacache i Mauricio Antonio Ortiz, gestors culturals de la comuna d’Ovalle (Xile), es troben realitzant una residència de gestió cultural per a l’intercanvi i aixecament de metodologies de gestió cultural per a les arts escèniques, com a procés creatiu de nous projectes.

Més informació sobre les Converses Hilo Escénico