fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow col·labora amb la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques

Stop acting, start thinking

Així doncs, d’entre les càpsules formatives en vam voler dedicar-ne una a la figura de producció, amb una clara aposta a donar-li visibilitat i reivindicant-ne la seva professionalització. Arrel d’aquesta aposta per a posar en valor la tasca de la producció, des de la Nau hem decidit col·laborar amb la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques que agrupa professionals de la producció d’arts escèniques amb la finalitat de crear un col·lectiu potent capaç de defensar les necessitats i els drets de la professió.

Amb el naixement de la Xarxa, també s’ha presentat la primera edició de la Formació en producció d’arts escèniques en col·laboració amb la Nau Ivanow i la Fabra i Coats. La formació està dirigida a persones que volen dedicar-se professionalment a la producció d’ arts escèniques i s’organitza amb sessions teòrico-pràctiques, visites i ofereix la possibilitat de fer pràctiques professionals. La formació neix amb la intenció de guiar i acompanyar l’alumnat a través de professionals de la xarxa, amb l’objectiu que s’incorporin nous i noves professionals amb les eines i les habilitats per treballar en diàleg amb artistes i professionals involucrats en la creació i producció d’espectacles i esdeveniments d’arts escèniques.

Creiem molt necessària la formació qualitativa de persones que vulguin dedicar-se a aquesta professió que desenvolupa una funció clau en tot projecte d’arts escèniques. És per això que hem volgut acompanyar amb els recursos i les eines de les que disposem com a equipament, per a la creació i desenvolupament de la Xarxa.

Les inscripcions per aquesta formació estan obertes fins al 30 de novembre de 2020, per a més informació podeu escriure a formacio@xarxaproductores.cat.