fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow acull el RBLS APOSTA dins el Festival de Teatre Jove RBLS

Del 28 al 31 d’octubre es celebra la quarta edició del Festival de Teatre Jove – RBLS, un festival d’arts escèniques que té com a objectiu acostar el teatre als i les joves d’entre 13 i 20 anys, apostar per descobrir-los espais, impactar amb posades en escena diferents i connectar amb els seus interessos.

El festival es celebra en vuit teatres i centres culturals de Barcelona i s’hi podran veure diversos espectacles professionals, d’entre els quals es troben dues obres que es van gestar a la Nau com Infanticida, dramaturgia de Marc Rosich, interpretada per Neus Pàmies, de la companyia resident a la Nau Projecte Ingenu i Excalibur i altres històries d’animals morts, de la companyia resident a la Nau, Hermanas Picohueso.

El dijous 29 d’octubre de 10.30 a 14 h a la Nau Ivanow acollirem el RBLS APOSTA. Una fira de teatre per a joves que posa en contacte companyies i responsables de programació de teatres, fires i festivals.

Des de la Nau creiem necessari seguir apostant per festivals que busquin apropar les arts escèniques a adolescents i joves.

Descarrega el programa sencer aquí