fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La companyia resident Los Escultores del Aire ens conviden a viure en directe la banda sonora dels seus espectacles

La companyia de teatre físic resident a la Nau, Los Escultores del Aire, han composat i enregistrat diferents peces musicals per als seus espectacles. Podeu trobar la seva música a l’Spotify, però el proper divendres 22 d’octubre a les 20h us conviden a escoltar-la en directe en un concert a l’Espai 30.

En aquest recital escoltareu les peces que han composat per a l’obra La Caja (2018) i per al nou espectacle que s’estrenarà al novembre Skin poem for a cosy house. Tota la música ha estat composada per Edurne Arizu i Matías Muñoz Parietti, i el concert comptarà amb la participació de grans músics de l’escena musical de Barcelona com: Lucas Balbo, Bjort Runars i Pol Padrós.

La reserva d’entrades es farà a través de correu electrònic a espai30@gmail.com, l’aportació és de 10€.

Sobre Los Escultores del Aire

Los Escultores del Aire és una companyia internacional amb base a Barcelona especialitzada en la producció de professionals de teatre físic i utilitza el llenguatge del mim corporal com a base de la creació. La seva tasca d’investigació en aquest gènere ha fet girar la companyia per nombrosos escenaris del món i els seus espectacles han estat representats en més d’una desena de països diferents.

Una altra de les seves àrees de desenvolupament són els tallers de teatre físic dirigits a qualsevol persona afí a les arts del moviment.