fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La companyia resident a la Nau, Los Escultores del Aire, presenta nova creació gestada durant el confinament

Raffaella Crapio i Mai Rojas, de la companyia resident a la Nau Ivanow Los Escultores del Aire, presenta A Skin Poem for a Cosy House. Una creació que va ser concebuda durant el confinament del 2020 i que surt a la llum aquest mes de juny de 2022.

En boca de les seves creadores, “davant la paràlisi mundial i la incertesa, vam decidir catalitzar totes les emocions i transformar la nostra casa a la sala d’assajos, convertint la captivitat en una residència artística, transformant la limitació en una oportunitat creativa. L’espectacle va començar a agafar vida en el saló de casa nostra, els mobles es van tornar el decorat i el nostre confinament el temps que anhelàvem per a dedicar-nos a la creació sense cap mena de distracció.”

A Skin Poem for a Cosy House s’estructura passant per les 5 etapes del dol: Negació, Ira, Negociació, Depressió i Acceptació.

Part del procés creatiu de l’obra es va desenvolupar també a la Nau Ivanow. La podeu veure del 9 al 19 de juny al Centre de les Arts Lliures de Barcelona (Fundacio Joan Brossa).