fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La companyia Ladyfunta realitza 2 setmanes de residencia d’investigació artística a la Nau Ivanow

Fa uns mesos anunciàvem un acord amb el centre Graners de Creació de la ciutat de València, a través del qual engegàvem un projecte de diàleg, mobilitat i intercanvi entre tots dos centres de creació.

Aquest mes de setembre, hem acollit la primera companyia resident provinent de Graners de Creació, Ladyfunta, que han realitzat dues setmanes de residència d’investigació artística per al projecte La rebelión de las mariposas o la primavera que las parió.

Aquest projecte està format per 4 propostes escèniques en les quals s’investiguen diferents conceptes i giren al voltant dels elements naturals: terra, aire, foc i aigua. A la Nau Ivanow, la companyia ha treballat la peça La Peixera, que investiga el concepte del buit i gira al voltant de l’element de l’aigua.

En aquesta residència, la companyia s’ha pogut centrar en la fase d’investigació prèvia a la producció i ha destacat la necessitat de poder tenir el temps per pensar, fer recerca i també intercanviar metodologies entre d’ altres creadors i creadores locals o internacionals.

L’equip de Ladyfunta està format per Jessica Martin, Carlos Hinojosas, Joana Varela i Abel Martí. Aquest any, presentaran la peça La Peixera al Teatro Inestable i a l’Espai La Rambleta de València.

Si voleu saber com ha estat la residència de la companyia a la Nau, us deixem amb una petita entrevista a Jessica Martin i una gravació de la pràctica realitzada durant la residència.

Aquí podeu llegir un resum de l’experiència de la companyia.