Jornades EXIT


EXIT és un projecte propi sobre la sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització i la gestió cultural. Volem ajudar les companyies a créixer i a establir el salt internacional com un dels seus objectius de futur.

El 2017 va ser el punt de partida d’un projecte a llarg termini sobre la necessitat que la creació escènica esdevingui internacional. La primera experiència van ser les Jornades EXIT 2017. Aquestes jornades van aportar eines, recursos i vivències als representants de les companyies escèniques, com també a diversos espais de creació.

El 2019 van tornar les Jornades EXIT amb una jornada dedicada a la mediació, als públics i la mobilitat, des d’una perspectiva internacional. En aquestes Jornades també vam fer una formació amb el projecte europeu Creative Lenses i vam aprofitar per acomiadar a la companyia resident Projecte Ingenu, a qui els més de dos anys de residència a la Nau li han servit per internacionalitzar-se a països com Alemanya, Regne Unit, Grècia o Xile.

Aquest 2020 proposem les Formacions EXIT 2020 en versió online, que consistirà en  formacions dirigides a tot tipus de professionals que vulguin aprofundir sobre producció, internacionalització, Model Canvas i distribució.  El format serà en 4 càpsules formatives gratuïtes impartides per professionals del sector durant els dies 21, 22, 23 i 24 d’abril a les de 16 a 19h en directe a través de la plataforma Zoom. Al final de cada formació, proposem també un espai de debat i intercanvi d’idees obert a tothom qui vulgui participar.

EXIT també tindrà unes Jornades online de tardor el 9 i 10 de novembre de 2020 de 16 a 19h (CET): Desmuntant les relacions de poder a les arts escèniques. Un programa format per 4 taules de debat per conversar al voltant d’aquesta temàtica, moderat per la dramaturga Denise Duncan.

Del 15 al 18 de març de 2021 tindrem una nova edició de les Jornades EXIT: formació i reflexió. Inscripcions obertes!

 

 

 

Imatges sobre les Jornades EXIT 2019

Totes les fotos de la sessió del dijous

Totes les fotos del workshop del divendres

Vídeo resum de les Jornades EXIT 2019
Comparteix