Jornades EXIT


EXIT és un projecte propi sobre la sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització i la gestió cultural. Volem ajudar les companyies a créixer i a establir el salt internacional com un dels seus objectius de futur.

El 2017 va ser el punt de partida d’un projecte a llarg termini sobre la necessitat que la creació escènica esdevingui internacional. La primera experiència van ser les Jornades EXIT 2017. Aquestes jornades van aportar eines, recursos i vivències als representants de les companyies escèniques, com també a diversos espais de creació.

El 2019 van tornar les Jornades EXIT amb una jornada dedicada a la mediació, als públics i la mobilitat, des d’una perspectiva internacional. En aquestes Jornades també vam fer una formació amb el projecte europeu Creative Lenses i vam aprofitar per acomiadar a la companyia resident Projecte Ingenu, a qui els més de dos anys de residència a la Nau li han servit per internacionalitzar-se a països com Alemanya, Regne Unit, Grècia o Xile.

Més informació sobre les últimes Jornades 2019
Imatges sobre les Jornades EXIT 2019

Totes les fotos de la sessió del dijous

Totes les fotos del workshop del divendres

Vídeo resum de les Jornades EXIT 2019
Comparteix