fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Noves Jornades EXIT d’experiències internacionals

Sessió dedicada a les residències, a les Jornades EXIT 2017

Iva Horvat i Antonio Altamirano oferint un panorama general dels més de 30 festivals i mercats d’arts escèniques, a les Jornades EXIT 2017

Després de la primera edició, el 2017, tornem a celebrar unes Jornades EXIT. Es tracta d’un projecte propi sobre la sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització i la mobilitat. L’objectiu és ajudar a les companyies i espais escènics a créixer, oferint eines, recursos i vivències per fer el salt internacional.

Anys després d’iniciar l’internacionalització del nostre espai a través de projectes com la Beca DespertaLab o les residències internacionals i d’organitzar la primera Jornada EXIT 2017, hi tornem amb una nova edició.

Les noves Jornades EXIT 2019 es celebraran el 14 i 15 de març, a la Nau Ivanow. Es tracta de dues sessions amb inscripció independent. El primer dia serà una jornada dedicada a la mediació, els públics, l’internacionalització i la mobilitat. La jornada del divendres l’organitzem amb un aliat internacional: Creative Lenses. Es tracta d’un projecte que busca fer més resistents i sostenibles les organitzacions culturals. Organitzen un workshop o taller per oferir estratègies i models de negoci per desenvolupar la mobilitat a llarg termini.

A més, aprofitarem aquestes Jornades EXIT 2019 per dir adéu a Projecte Ingenu, companyia resident amb nosaltres que ha estat més de dos anys en residència. Alguns dels països on ha pogut mostrar el seu treball han estat Alemanya, Regne Unit, Grècia o Xile, aquest últim en una residència d’un mes gràcies a la Nau i Espacio Checoeslovaquia.

Trobareu tota la informació sobre aquestes Jornades en aquest enllaç:

JORNADES EXIT 2019