fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Guanyador Beca Desperta 2014

El jurat de la Beca Desperta 2014, que organitzem Nau Ivanow i aPortada, ha seleccionat el projecte Discordants, de RetorCia Teatre, com a guanyador de la convocatòria.

Segona companyia més votada i finalista del premi, RetorCia Teatre passa a ser la companyia beneficiària de les prestacions de la Beca. Aquest canvi de guanyador es deu al fet que la companyia inicialment escollida com a guanyadora, Els CarmenSunyé, ha renunciat lliurement al premi. Els motius de la renúncia responen a qüestions logístiques, ja que no ha vist possible adaptar el seu espectacle Trashèdies al nou espai de representació d’enguany: la Sala Atrium.

Una de les novetats de l’edició de 2014 és que l’obra guanyadora de la Beca serà l’encarregada d’obrir el proper 4 de juny el cicle teatral Atrium LAB, impulsat per la Sala Atrium. L’obra restarà en escena durant dues setmanes.

Malgrat la renúncia, la Beca Desperta concedeix un accèssit a la companyia teatral Els CarmenSunyé, que estrenarà l’obra a la Nau Ivanow el juny i es beneficiarà de les sis setmanes d’assaig en aquest espai de creació teatral.

El jurat d’aquesta edició ha estat format per Carme Portaceli, directora teatral; Ferran Utzet, director teatral; Frederic Roda, director del Teatre de Ponent; Raimon Molins, director de la Sala Atrium de Barcelona; Cristina Salvador, directora d’aPortada; Xavier Pardo, periodista i crític de teatre; Llàtzer Garcia, dramaturg i coordinador artístic de la Nau Ivanow, i David Marin, director de la Nau Ivanow.

[nota de premsa]