fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau a FiraTàrrega un any més

L’Escola de l’Espectador de la Sagrera visita l’espai de la Nau a FiraTàrrega el 2018

En aquesta nova edició —i ja en van 39!— hi serem presents amb un estand a La Llotja, el punt de trobada de les activitats professionals de FiraTàrrega. Ens trobareu acompanyats de les nostres companyies residents HUI BASA i VVAA i també d’Aboon Teatre i la cia. Foradelugar, projectes en residència d’emprenedoria.

La relació amb aquest mercat internacional de les arts escèniques ve de lluny. Moltes companyies han fet el seu procés de creació al nostre espai abans de passar per FiraTàrrega. La Nau també ha servit als mitjans audiovisuals per conèixer tot el que es cuinava abans d’estrenar-se a Tàrrega. I, des de fa poc temps, FiraTàrrega forma part del nostre coworking, amb una oficina tècnica on poder-se reunir amb les companyies i altres agents del sector a Barcelona.

Així que un any més viatgem fins a Tàrrega per participar en aquest gran aparador escènic. Del 5 al 8 de setembre estarem a La Llotja, la zona professional de FiraTàrrega, amb un estand de la Nau Ivanow. Allà hi trobareu informació sobre el nostre projecte i també d’aquelles companyies que ens acompanyen, com les residents Hui Basa i Col·lectiu VVAA o els projectes en residència d’emprenedoria d’Aboon Teatre i la cia. Foradelugar.

Vincle amb la creació

Algunes de les propostes vinculades a la Nau Ivanow que es podran veure son Livalone de Francesc Cuéllar i Fundación Agrupación Colectivacompanyia adjunta al nostre espai, i uns dels guanyadors del Cicle DespertaLab 2019, la companyia Hermanas Picohueso i l’obra Excalibur i altres històries d’animals morts. També a la companyia Foradelugar que presentarà The Half sota la direcció de Sigrun Fritsch de Pan.Optikum i We Act, associació que organitza el Festival Simbiòtic, que col·labora amb la companyia Eléctrico 28 dins el projecte de llarga durada anomenat The Frame.

Pàgina web FiraTàrrega