fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Èxit rotund en la 2a edició d’Escena Germinal

Formació al Konvent

Presentació al CC La Sagrera

Pausa al Konvent

El passat diumenge 30 de setembre va acabar una nova edició d’Escena Germinal amb l’encontre entre artistes i públic al Centre Cívic de La Sagrera “La Barraca”. Una segona edició que torna a posar en valor el procés de creació escènica des del convenciment que el slow theater i la vivència creativa poden ser un motor de progrés i d’intercanvi artístic i vital.

Però, què és Escena Germinal? Es tracta d’una idea desenvolupada entre la Nau Ivanow i Projecte Ingenu, companyia resident al nostre espai, que ha suposat una estada formativa i creativa de 4 dies al Konvent de Cal Rosal (Berga). Dos seminaris, que anomenem germens, han treballat diversos aspectes de la creació escènica. El primer ha estat liderat per David Climent, de la companyia Loscorderos.sc. El segon germen ha estat codirigit per Isabel Soriano i Carles Salas.

Després d’aquesta experiència formativa viscuda el diumenge passat es presentava al barri de La Sagrera. Durant tot el dia els integrants dels dos germens van treballar per presentar en escena el que havien experimentat en la petita residència al Konvent. La novetat d’enguany era el treball comunitari fet amb diversos veïns i col·lectius de La Sagrera. Durant el matí es va poder combinar el procés creatiu amb les inquietuds d’uns i altres per extreure’n una mostra conjunta. Des d’aquí agraïm un cop més al teixit veïnal pel seu suport en aquesta iniciativa tant jove.

Finalment, a la tarda, vam obrir les portes del Centre Cívic de La Sagrera “La Barraca” per descobrir plegats aquesta nova edició d’Escena Germinal.

El públic de la mostra a l’escenari