Encontre Absurd

Un espai per a propiciar la unió i l’encontre de professionals de les arts escèniques. Coordinat pel dramaturg Jordi Casado, l’Encontre Absurd vol generar, a través de trobades mensuals, un espai on explorar i posar en valor la creació i la investigació escènica.

Dues hores on els intèrprets, la dramaturgia, uns textos estranys i un terrat amb vistes s’uneixen sota un objectiu comú: el joc. Al mateix temps, trobar connexions i complicitats dins aquest espai. Un espai de trobada i d’aventura per a intèrprets i professionals de l’escena. En definitiva, unes hores de pati on el text és la joguina. Per jugar amb ell. Per esquarterar-lo, fer-lo miques i tornar-lo a construir d’una manera totalment diferent, amb un llenguatge diferent, una veu diferent i un significat diferent.

Aquests encontres son el tercer dimarts de cada mes, a les 18:30 h, a la terrassa de la Nau Ivanow (si plou o fa fred ho farem dins la Nau). Aquesta trobada és oberta i gratuïta a les companyies, als intèrprets i els professionals de dramatúrgia de les arts escèniques, als professionals residents a la Nau Ivanow i a les companyies no professionals del barri.

IMPORTANT: Degut a les mesures contra la Covid-19 aquesta activitat està cancel·lada fins a nou avís

Comparteix