Encontre Absurd

Un espai a la terrassa per a propiciar la unió i l’encontre de professionals de les arts escèniques. Coordinat pel dramaturg Jordi Casado, l’Encontre Absurd vol generar, a través de trobades quinzenals, un espai on explorar i posar en valor la creació i la investigació escènica.

Dues hores on els intèrprets, la dramaturgia, uns textos estranys i un terrat amb vistes s’uneixen sota un objectiu comú: el joc. Al mateix temps, trobar connexions i complicitats dins aquest espai. Un espai de trobada i d’aventura per a intèrprets i professionals de l’escena. En definitiva, unes hores de pati on el text és la joguina. Per jugar amb ell. Per esquarterar-lo, fer-lo miques i tornar-lo a construir d’una manera totalment diferent, amb un llenguatge diferent, una veu diferent i un significat diferent.

Aquests encontres son cada 15 dies, a les 18:30 h, a la terrassa de la Nau Ivanow. Aquesta trobada és oberta i gratuïta a les companyies, als intèrprets i els professionals de dramatúrgia de les arts escèniques, als professionals residents a la Nau Ivanow i a les companyies no professionals del barri.

Pròximes sessions

18 de juny
2 i 16 de juliol

 

Per fer una previsió omple el següent formulari indicant que voleu formar part de l’Encontre Absurd en el cos missatge i quins dies dels que us oferim us va bé venir. Qui vulgui jugar, que es posi a la fila!

Comparteix