Encontre Absurd

Un espai a la terrassa per a propiciar la unió i l’encontre de professionals de les arts escèniques. Coordinat pel dramaturg Jordi Casado, l’Encontre Absurd vol generar, a través de trobades quinzenals, un espai on explorar i posar en valor la creació i la investigació escènica.

Dues hores on els intèrprets, la dramaturgia, uns textos estranys i un terrat amb vistes s’uneixen sota un objectiu comú: el joc. Al mateix temps, trobar connexions i complicitats dins aquest espai. Un espai de trobada i d’aventura per a intèrprets i professionals de l’escena. En definitiva, unes hores de pati on el text és la joguina. Per jugar amb ell. Per esquarterar-lo, fer-lo miques i tornar-lo a construir d’una manera totalment diferent, amb un llenguatge diferent, una veu diferent i un significat diferent.

Aquests encontres son cada 15 dies, a les 18:30 h, a la terrassa de la Nau Ivanow. Aquesta trobada és oberta i gratuïta a les companyies, als intèrprets i els professionals de dramatúrgia de les arts escèniques, als professionals residents a la Nau Ivanow i a les companyies no professionals del barri.

Pròximes sessions

16 de juliol amb Lafamiliateatro

El Director i Dramaturg Eduardo Lluna, Premi Nacional de Dramatúrgia 2018 a Xile, aplicarà tècniques de creació de textos a partir de jocs teatrals en escena.

23 de juliol amb Teatro Puerto

Per fer una previsió omple el següent formulari indicant que voleu formar part de l’Encontre Absurd en el cos missatge i quins dies dels que us oferim us va bé venir. Qui vulgui jugar, que es posi a la fila!