fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

XV Circuito de teatre i dansa de la Red de Teatros Alternativos

El XV Circuito de dansa i teatre contemporanis per a públic adult i familiar arriba a la seva quinzena edició. Del 8 de setembre al 23 de desembre de 2017, el Circuito acollirà un total de 21 espectacles en 14 comunitats autònomes amb 198 funcions. Es tracta d’un mapa artístic, dibuixat per propostes innovadores, emergents i consagrades de l’escena nacional, que funciona com a termòmetre de la creació escènica actual.

La Red de Teatros Alternativos, de la qual la Nau Ivanow forma part, és una associació que agrupa 44 sales i teatres de petit i mig format, gestionats per un equip privat amb un projecte innovador i de risc artístic, que té l’objectiu de promocionar i difondre el teatre i dansa contemporanis i que treballa per interactuar de forma permanent amb companyies, creadors i públic. La Red és un dels principals agents dinamitzadors de l’escena amb aforament reduït a Espanya amb una trajectòria de 25 anys (els compleix en la seva edició de 2017) i amb projecció nacional i internacional.

El Circuito, impulsat amb el suport de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), va ser ideat per facilitar la gira a companyies de teatre i dansa per les sales alternatives associades a la Red en tot l’Estat amb espectacles representatius de la creació escènica actual del país. Treballs emergents o més consagrats, en els quals preval la mescla disciplinària, el risc i la recerca, procedents de gran part de la geografia espanyola: Galícia, Catalunya, Comunitat de Madrid, Andalusia, Castella i Lleó, País Basc, Illes Balears i Comunitat Valenciana. El Circuito de la Red de Teatros Alternativos és, en l’actualitat, l’únic que existeix a Espanya per facilitar la divulgació dels espectacles emmarcats en les noves tendències escèniques.

Les propostes que es presenten a la Nau Ivanow són Raclette, d’Ibuprofeno Teatro (Galícia), i Aneboda, d’Aneboda (Andalusia/ Catalunya). L’espectacle Raclette ha estat un dels més votats aquest any en el Circuito de la Red per les sales que l’integren.

[+info]    [facebook]

Venda d’entrades:

També 1h abans a taquilla