fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

XIV Mostra de Joves Creadors

La 14a edició es caracteritza per la seva energia i dinamisme, i pren com a fil conductor la força que poden aportar els quatre elements naturals: foc, aire, terra i aigua. La seva unió definirà un nou element que reculli la pluralitat i mantingui la vitalitat de cada un: L’ART. Només tornant al més primari, a tot principi natural, podrem recuperar l’essència que condiciona qualsevol expressió artística.

La Mostra presentarà un programa divers i versàtil de forma continuada durant tota la tarda.

La Mostra de Joves Creadors té una doble vessant
D’una banda, la Mostra ha estat un punt de referència per als estudiants de diferents disciplines artístiques, amb la característica del seu caràcter divulgatiu i no competitiu, i ha donat als nous artistes una oportunitat d’exposar els seus projectes i establir-los com a pont d’unió entre ells.

De l’altra, la MJC també constitueix una pràctica per als alumnes de Producció d’Audiovisuals i Esdeveniments de l’EMAV, que engloba tots els coneixements pel que fa a la producció d’un espectacle, i permet als alumnes viure de primera mà la creació d’un projecte en concret escollit i dissenyat per ells, amb la qual cosa l’exercici esdevé molt més motivador.

[+informació]