fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Un tramvia anomenat desig

Dimecres, 17 de desembre. 18h
‘Un tramvia anomenat desig’, de Tennessee Williams
Funció
especial per als Amics de la Nau Ivanow
Entrada: 3€

El text de Williams, considerat un dels millors dramaturgs nord-americans, és totalment vigent avui dia per la complexitat dels seus personatges. L’obra representa la il·lusió del viatge, el "tramvia", com a necessitat òptima i imprescindible, el "desig", la qual cosa incita a interpretar-la com un viatge a través dels fragments de vida dels diferents personatges. Ambientada als barris d’immigrants de Nova Orleans. Un tramvia anomenat desig es va estrenar a Broadway el 1947 de la mà d’Elia Kazan, que posteriorment, el 1951, també la va dur al cinema amb Marlon Brando, Vivien Leigh i Karl Malden com a protagonistes.

En la versió que ara presentem, Ester Nadal, la directora, capgira el text de Tennessee Williams i imprimeix personalitat pròpia a aquesta obra, assajada a la Nau Ivanow. La traducció ha anat a càrrec d’Aina Tur, i els intèrprets són Pepa Plana, Irina Robles, Hans Richter, Sergi Cerezales, David Verdaguer, Jorge Picó.

Un tramvia anomenat desig
, una producció de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA), es va estrenar al Teatre Comunal d’Andorra la Vella el 14 de novembre, dintre de la programació de la Temporada de teatre que des de l’any 1993 organitzen de forma conjunta els comuns d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria.