fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Theatre Uncut – Teatre sense retallades

THEATRE UNCUT – Teatre sense retallades a tot arreu i a qualsevol lloc. Un projecte internacional per denunciar l’actual política de retallades

El proper dimarts 13 de novembre, a les 20.30, la Nau Ivanow i les seves tres companyies de teatre residents se sumen a la iniciativa internacional Theatre Uncut, promoguda a Catalunya per la Sala Beckett. La Factoria Escènica Internacional, la Companyia Arcàdia i el col·lectiu La Santa posaran en escena, a través de lectures dramatitzades, quatre de les peces breus que formen part del projecte Theatre Uncut.

Theatre Uncut és un projecte nascut a Londres davant les retallades en la despesa pública del govern de David Cameron al Regne Unit l’any 2010. L’èxit del projecte va portar a obrir-lo a autors i participants d’arreu del món davant una problemàtica global. Aquest moviment de denúncia contra l’actual política de retallades posa a l’abast de tothom i a qualsevol lloc del món una sèrie de peces breus escrites per prestigiosos dramaturgs, lliures de drets durant la setmana del 12 al 18 de novembre. Les tres companyies residents a la Nau Ivanow han seleccionat quatre dels textos per portar a escena en el marc d’aquest moviment mundial.

La Factoria Escènica Internacional ha seleccionat dos d’aquests textos teatrals. Carme Portaceli dirigirà El Preu, de Lena Kitsopoulou, amb David Bagés i Rosa Boladeras com a protagonistes. Carles Fernandez Guia dirigirà Dalgety, de David Greig, interpretat per Laia Martí i Albert Pérez.

La Companyia Arcàdia, amb direcció de Llàtzer Garcia, representarà Indulge, d’Andri Snaer Magnuson i Thorleifur Örn Arnarsson, amb interpretacions de Marta Aran, Guillem Motos, Víctor Múñoz i el mateix Llàtzer Garcia. El col·lectiu La Santa ha seleccionat El naixement de la meva violència, de Marco Canale, dirigit per Thomas Sauerteig i protagonitzat per Adrià Olay.

Les quatre obres es representaran en quatre espais diferents de la Nau Ivanow i l’entrada és gratuïta. Els espectadors que hi participin gaudiran d’aquestes peces de 15 minuts de durada en un recorregut per la Fàbrica de Creació guiats per la directora de teatre Ester Nadal:

Dalgety (20.30h)
Text: David Greig
Direcció: Carles Fernández Guia
Intèrprets: Laia Martí i Albert Pérez

Indulge (20.45h)
Text: Andri Snaer Magnuson i Thorleifur Örn Arnarsson
Direcció: Llàtzer Garcia
Intèrprets: Marta Aran, Guillem Motos, Víctor Muñoz i Llàtzer Garcia

El naixement de la meva violència (21h)
Text: Marco Canale
Direcció: Thomas Sauerteig
Intèrprets: Adrià Olay

El Preu (21.15h)
Text: Lena Kitsopoulou
Direcció: Carme Portaceli
Intèrprets: David Bagés i Rosa Boladeras

Entrada gratuïta

[+info Sala Beckett]