fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

The frost (El gebre)

Cinema al Mirador

3 de juny: ‘The frost’ (El gebre)

21.30h

Presentació i col·loqui amb el director: Ferran Audí

Entrada gratuïtaFitxa artística i tècnica:Intèrprets: Aitana Sánchez-Gijón, Trond Espen Seim, Eva Morkeset, Bibi Andersson, Tristán Ulloa, Fermí ReixachDirector: Ferran Audí

Guió: Ferran Audí

Fotografia: David Omedes

Muntatge: Bernat Aragonés

Música: Señor Viento

So: Ola Apenas

Productor: Raül Perales

Producció: Alta Realitat

Espanya. 2008Sinopsi:

Inspirada lliurament en El petit Eiolf d’Henrik Ibsen, The Frost explora el dolor d’una parella arran de la pèrdua del seu fill.

Rita i Alfred són arrossegats per un torrent de remordiments quan Eyolf perd la vida accidentalment. Sobre la consciència dels pares pesa el fet d’haver estat més pendents de les seves absurdes necessitats que no pas de la necessitat d’amor del seu fill. La culpa s’entestarà a fer-los sofrir i a fer-los pagar tot el que no han fet. El debutant Ferran Audí, amb l’ofici ben après als escenaris teatrals, es declara hereu del gran dramaturg noruec amb una pel·lícula de pòsit psicològic comandada amb força i enteresa per Aitana Sánchez-Gijón.

Algunes escenes de la pel·lícula es van filmar a la Nau Ivanow.Ferran Audí

Format a l’Institut del Teatre de Barcelona i a Londres. Ha actuat a la televisió, al cinema i al teatre, i el 1989 va debutar com a director teatral. És fundador i director d’Alta Realitat, per a la qual ha filmat el curt Teresa y los no muertos (2005) i el seu primer llarg, The Frost.

Durada: 107 minuts

Idioma original: anglès, norueg

Subtítols: català

 [www.thefrostfilm.com