fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

The farsaints

Diumenge, 20 de desembre. 20.30h
The Far Saints
Entrada 7€
Amics de la Nau Ivanow 5€
 
Formació de mitjana envergadura amb secció rítmica i de vents que recupera la tradició dels mítics crooners, amb un repertori actual arranjat i escrit exclusivament per a aquesta formació.

La peculiar idiosincràsia del cantant Max Paczy, vingut del món del rock-pop clàssic, obre una línia artística que des d’una visió jazzística i de qualitat es permet revisar temes del repertori pop-rock clàssic, així com homenatjar els crooners de llegenda, com ara Dean Martin, Tony Bennett, Frank Sinatra, des d’un punt de vista actual, i deixar també un espai per a les composicions pròpies.

Una producció que pren com a punt de partida les figures d’arranjadors com ara Nelson Riddle, Sammy Nestico o Quincy Jones, que van donar suport de manera magistral a les veus d’Ella Fitzerald o Frank Sinatra, entre d’altres, i que decideix desenvolupar el concepte de cançó ben arranjada i produïda, però amb una visió més actual pel que fa a repertori, arranjaments i línia artística.

Oscar Machancoses s’encarrega de dirigir i produir aquesta proposta musical, en la qual els músics que integren el projecte són grans professionals que, tot i la seva joventut, ja tenen un reconeixement en l’escena de jazz catalana i que, a més, han demostrat la seva versatilitat formant part en altres projectes de diversa índole estilística i en àmbits internacionals: Tom Johnson (tb), Noe Escolá (sx), Roc Albero (tp), Sergi Felipe(sx), Jordi Mestres (b) i Dani Teixidor (d). Comptar amb ells és ja garantia d’èxit del projecte.

www.myspace.com/thefarsaints