fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Teatro en Movimento Callejerx presenta al pati de la Nau el seu work in progress ‘Siluetas de agua’

A la Nau, els processos creatius no paren. I és que durant tot l’any, Teatro en Movimiento Callejerx ha estat treballant en el projecte d’intervenció feminista de carrer Siluetas de Agua que mostraran a el públic com work in progress aquest divendres 22 i dissabte 23 de juliol al pati de la Nau sota el títol de SAFAREIG: o como no lavar la ropa sucia solamente en casa.

Siluetas de Agua centra la seva investigació sobre l’element de l’aigua com a connector entre la natura i la urbanitat. Es tracta de la segona part d’una trilogia temàtica al voltant de la devastació de la naturalesa, que va començar amb Memoria (2017).

És un projecte de Teatro en Movimiento Callejerx, sota la direcció i dramatúrgia de Ximena Cañas, amb disseny de Lucía Valenzuela i producció d’Alba Saura. Disposa d’un treball de realització audiovisual per Gemma Farriols i amb la interpretació escènica de Clara Ruiz i Kathia Perich.

El Projecte sorgeix de la col·laboració amb Festival Teatro Puerto, Festival Teatro Container y Gesta Festival de Teatro Porteño Femenino, a Xile, que brinden suport internacional a la recerca i creació, i amb la Nau Ivanow, on la companyia es troba en residència des de gener de 2021.

FUNCIONS
Divendres 23/07 a les 16.30h i a les 18h
Dissabte 24/07 a les 12h i a les 13.30h

Entrades amb inscripció prèvia.