fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Teatre biològic. Una genealogia dels afectes

El teatre biològic es basa en la construcció d’estratègies humanes per a convertir la identitat individual en fet artístic. Per a aquest taller ens proposem treballar amb el que anomenarem genealogia dels afectes.

Es tractarà de construir una genealogia en la qual no es col·locaran els noms propis dels nostres familiars sinó els valors que aquests representen. A través d’ells es generarà un mapa afectiu que alhora constituirà un recorregut per la nostra identitat. Es plantejaran una sèrie d’exercicis i anàlisis d’aquests resultats que ens portaran a un procés de autoreconeixement individual que després podrem compartir estèticament a través de paisatges afectius.

Pedro Enrique Villarreal Sosa (Camagüey, Cuba, 1987)

Teatròleg, director i performer. En la seva formació com a teatròleg en el Instituto Superior de Arte, a Cuba, va participar en tallers i va col·laborar amb artistes i teòrics importants com Eugenio Barba, Juan Domínguez, Vivi Tellas, Oscar Cornago, Sergio Blanco, Erika Fischer-Lichte, Cris Blanco, entre altres. Pertany a una generació de creadors cubans que es mouen en el camp de les arts vives, la recerca social i les teatralitats desplaçades. La seva recerca es basa en convertir la identitat individual i social en fet estètic per al que va desenvolupar un sistema de treball que ha denominat al costat d’altres creadors com a teatre biològic.  Entre les seves obres destaquen Buena suerte, mi paradigma (2010), Start Now!!! (2013), Así quiero, la familia como teatro (2015) i Diarios de Campaña (2017-2018). La seva recerca teòrica pot llegir-se en les revistes cubanes Tablas i Conjunto.


Per a persones migrants (de parla hispana) i no migrants i per a professionals i no professionals
Dates: 20, 21 i 22 d’octubre de 2019
Horari: Diumenge, de 10 a 14 i de 15 a 19 h / Dilluns de 16 a 21 h (horari flexible) / dimarts a partir de les 16 h (Horari flexible. Possible mostra a partir de les 20 h)
Preu: GRATUÏT
Places: limitades
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 30 – Barcelona 08027)
INSCRIPCIÓ GRATUÏTA via mail
 Per qualsevol informació, aclariment, o fer l’inscripció pots adreçar-te a formacio@nauivanow.com