fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Simone

‘Simone, de Marcela Terra
Cia. Meridiano 70ymedio Teatro
Del 14 al 23 de maig

Sala Abaco
Divendres i dissabte, 2
1.30h
Diumenge, 19h

Entrada 12€
Amics de la Nau Ivanow 9€

‘Simone, de Marcela Terra

Dramatúrgia i direcció: Marcela Terra
Intérprets: Padi Padilla i Belen Bouso
Escenografia: Marcela Terra
Vestuari i i·lluminació: Consuelo Barrera
Moviment: Lucila Vilela
Piano: Lea Vaiana
Espai sonor: Marcela Terra
Realització d’escenografia: Paco González i Marcos GonzálezSINOPSI

És l’última nit. Simone es troba amb si mateixa, amb la seva vida, amb la mort. És una nit plena de records. És una nit per a mirar enrere i reconèixer el dolor i la felicitat de tota una vida. És una nit per a saber morir en pau. Un espectacle inspirat en la vida i l’obra de Simone de Beauvoir, una de les pensadores més influents del segle XX, en una època convulsa, revolucionària i creativa.Marcela Terra
Nascuda a Xile. Fundadora de les companyies Teatro la voz, Teatro Teatral, Meridiano 71 Teatro i Meridiano 70ymedio Teatro. Arriba a Barcelona el 2002. Amb la companyia Meridiano 70ymedio Teatro estrena el 2004 l’espectacle Algo bestiario, ciertos Cronopios a la sala Cincómonos de Barcelona. Actualment fa classes de Dramatúrgia a l’Escuela Teatro Laboratorio de Barcelona i al taller literari PlanetaBabel, i dirigeix la companyia Meridiano 70ymedio Teatro.

Compañía Meridiano 70ymedio Teatro
La companyia neix a Xile l’any 2000. Al gener de 2001 estrena l’obra Crónica de una muerte anunciada a la Universitat de Xile, i obté el premi Eugenio Guzmán 2001 al Millor Director. La trajectòria de la companyia a Barcelona comença el 2002 amb la invitació a participar en la II Trobada de Dones en Escena en el qual estrenarà l’obra Desterradas, de Marcela Terra.

[dossier pdf

Durada: 80 min aprox.
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla