fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Si jo fos el rei d’aquesta illa

A partir de La Tempesta, de William Shakespeare. Dotze anys són molts anys. Molts. Massa. El temps que ha viscut Pròsper obsessionat en la venjança contra aquells que el van trair i el van abocar a una mort quasi segura. Oblidat en una illa deserta, la companyia de la seva filla Miranda ha estat l’únic bàlsam per calmar l’odi i la rancúnia. Però dotze anys són molts anys. Molts. Massa. Suficients per reviure el seu dolorós passat tantes vegades fins a reinventar-lo i, potser així, ser capaç de sobreviure al present.

Per ventura teatre
Direcció: Guillem Motos
Intèrprets: Elisabet Vallès (ALONSO, TRÍNCULO), Lola Llach (PRÒSPERO), Laia Martí (ANTONIO), Jordi Inglada (FERRAN, ESTÉFANO), Berta Giraut (GONZALO, MIRANDA), Eva Cartañà (CALIBAN), Laura Ramos (ARIEL)
Escenografia i vestuari: Per ventura teatre
Espai sonor: Jordi Inglada

Per ventura teatre
Som un grup de vuit actors i actrius (dues d’elles no professionals) que des de fa mig any ens reunim per llegir i acarar les traduccions que existeixen de La Tempesta en català i la versió original. L’amor al teatre, les ganes de treballar junts i la convicció que avui dia podem fer un Shakespeare realment popular, ens han portat a perfilar el projecte que avui presentem. Es tracta d’una adaptació de La Tempesta que titulem Si jo fos el rei d’aquesta illa. Hem escollit aquest títol perquè molts personatges de La Tempesta es plantegen què farien si tinguessin el poder i també perquè volem experimentar una forma de treballar on cada actor sigui el rei i capdavanter de la part del treball que domini (vers, cant, dicció, producció, direcció, entrenament corporal, música) i, així, enriquir-nos amb els poders de cada un de nosaltres.

Agraïments: Òskar Aragonès, Carles Fernández Giua, David Pintó, Aina Pla, Arcàdia Cia, Casal del barri Congrés-Indians

Durada: 80 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50% + 1 consumició gratuïta
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla