fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

CONVOCATÒRIA companyia resident 2019-2020

La companyia resident Projecte Ingenu assaja i prepara l’escenografia de l’obra Romeu i Julieta.

Lali Àlvarez, de la companyia resident Hui Basa, explica la Nau Ivanow a Nova York.

Reunió a la Nau de Projecte Ingenu amb Sandy Fitzgerald, del programa europeu Creative Lenses.

La Nau Ivanow posa en marxa la convocatòria de companyia resident.

Com a espai de residències escèniques acollim una companyia durant dos anys, posant el focus en l’investigació escènica en una aposta clara i decidida pels processos. L’objectiu és procurar de dignificar les condicions de treball durant el procés de creació, acompanyant i dotant els projectes dels recursos necessaris per desenvolupar la seva activitat.

La convocatòria cerca col·lectius i companyies d’arts escèniques de Catalunya.

Cal remarcar la NO obligació que el projecte acabi en una presentació oficial d’una peça acabada. Aquestes residències es volen basar en els temps de la creació i no de la producció.

Es tracta de crear la llavor de projectes de futur, posant a la disposició de la comunitat creativa l’espai i els recursos necessaris per a la primera etapa de les investigacions. Sí que es demanarà una presentació de resultats i de l’estat de la qüestió en el moment de finalitzar la residència.

Oferim
  • Residència durant dos anys a la Nau Ivanow.
  • Espais d’assaig, investigació, producció i exhibició.
  • Acompanyament tècnic i/o residència tècnica (en el cas d’exhibició a l’espai teatral de la Nau Ivanow).
  • Accés al coworking les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.
  • Acompanyament i assessorament en el procés de creixement i desenvolupament del projecte durant la residència (producció, comunicació, gestió, distribució, entre d’altres).
  • Accés a totes les xarxes locals, nacionals i internacionals en les quals la Nau és present.
  • Accés gratuït a totes les línies de formació.
  • Comunicació i difusió dels projectes en procés.
  • Dotació econòmica per poder assistir a fires, festivals i altres esdeveniments d’interès. L’import d’aquesta dotació es determinarà cada any en funció de la planificació i objectius de la companyia.
Presentació de candidatures, selecció i passos a seguir

Per inscriure’s a la convocatòria de companyia resident, cal enviar un dossier amb les intencions de treball de la companyia o el col·lectiu durant el període de residència. La selecció la durà a terme una comissió determinada per l’equip de gestió de la Nau Ivanow tenint en compte les dades demanades. Es podrà  adjuntar com a annex tota la informació i el material que es considerin oportuns. Tot plegat, haurà de presentar-se en format digital entre el 25 de febrer i el 22 de març de 2019, ambdós inclosos, al correu que apareix just a sota. 

Bases

Bases companyia resident català
Correu

Envia el dossier