fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Presentació revista ‘Aproximacions’

Presentació de CONS, el primer número d’Aproximacions, una publicació que recull petites reflexions i idees d’intervenció a la ciutat, en un format àgil i heterogeni.
Hi han participat els equips següents: 05 AM, Albert Carcereny CMAC Arquitectes, Amaya Martínez, Anna & Eugeni Bach, H Arquitectes, El globus vermellArquitectura-G, Maio, Taller 9S arquitectes, udeu arquitectura, Undo i Vora Arquitectura.

La festa de presentació és gratuïta i oberta a tothom, amb música a càrrec del DJ Blanco Nuclear. S’oferirà gratuïtament un exemplar del fanzín i croquetes casolanes. També us podeu descarregar la versió digital de CONS, clicant aquí.

El Globus Vermell, amb seu a la Nau Ivanow, té per objectiu fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura entre els no-arquitectes (ja siguin petits o grans), mitjançant la imaginació, la reflexió i el debat. Els impulsors són arquitectes que compaginen la feina pròpia de projectistes amb la de professors universitaris, gestors culturals i divulgadors d’aquest camp professional.

[+ info aproximacions.com]