fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Premi #GiraPíndoles 2016

Us presentem la segona edició de les tres obres guanyadores del Píndoles–Festival de microteatre fora del teatre, dut a terme del 3 al 5 de juny.L’objectiu del Píndoles és que les obres guanyadores tinguin un recorregut i es reestrenin en espais consolidats de la ciutat, que aposten per la innovació teatral i els joves creadors: l’Àtic22 (13 de juny), la Sala Flyhard (14 de juny), El Maldà (16 de juny) i Nau Ivanow (18 de juny). En això consisteix el Premi #GiraPindoles.

La Nau Ivanow per segona vegada és col·laboradora d’aquest festival en què es presenten espectacles teatrals de petit format (entre un i quatre actors), en espais reduïts (un aforament de 20 persones) i de curta durada (15-20 minuts).

El jurat encarregat de seleccionar les obres va estar format per Mireia Gubianas, d’Àtic 22 – Teatre Tantarantana; Adrià Aubert, del Maldà; Roser Blanch, de Sala Flyhard i Fernando González, de la Nau Ivanow, acompanyats de Francesc Esteve, tuitaire i assessor del Teatre de l’Aurora d’Igualada.

D’entre els 12 espectacles que van participar en el concurs, els tres seleccionats són.

EL DETECTIU
Al detectiu Quinlan els negocis no li anaven gens bé, feia set mesos que no tenia cap client i els estalvis se li acabaven. També se li acabava la provisió de whisky. Havia decidit tancar el despatx i fugir a Alaska. Qui el coneixia sabia que odiava el fred i la neu, per tant, allà no el buscarien. Però tot canvia quan li encomanen un treball.

Autor: Octavi Egea
Direcció: Àngel Amazares
Intèrprets: Àngel Amazares, Arnau Armengol i Edu Gibert
Gènere: comèdia negra


HOMENATGE
Aquest és un homenatge al fet de gaudir. A tantes joves, ara ja grans, que sacrificaren el seu gaudi per tota una vida cuidant els del seu voltant.

Dramatúrgia i direcció: Catalina Inès Florit
Ajudant de direcció: Esther Anyó
Escenografia: Joan Aguiló, Elionor Sintes
Producció executiva: Irati Irulegi
Actors: Àlvar Triay i Catalina Inès Florit
Gènere: oda
Companyia AFLEL


NOTÍCIES DEL FUTUR
La neboda del futur ve a fer una visita al seu oncle i li explica totes les coses horribles que passaran si no segueix les seves instruccions. Té poc temps. Només hi ha una persona culpable del destí fatal i ha de sacrificar-la.

Dramatúrgia i direcció: Lara Díez
Intèrprets: Lara Díez i Ivan Padilla
Gènere: Comèdia

[festivalpindoles.cat]

Entrada: 15€ taquilla; 12€ anticipada. AMICS de la Fundació: 6€
I des del Festival Píndoles et convidem a una Moritz ben fresca amb la teva entrada!

Venda d’entrades: 1h abans a taquilla
Anticipada: