fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Preestrena ‘Terrados’

Guanyadora del Premi del Públic de la secció Punto de Encuentro en la 56a Setmana Internacional de Cinema de Valladolid el 2011, Terrados és una pel·lícula feta sense cap tipus d’ajudes o subvencions, amb un pressupost de 12.000€ i la col·laboració d’un equip meravellós. L’estrena serà el 19 d’octubre als Cinemes Maldà, de Barcelona.

L’entrada és gratuïta. La projecció serà a la terrassa de la Nau; en cas de pluja, es realitzarà a la sala.

Obertura porta: 19.30h
Sessió pel·lícula: 20.30h

SINOPSI
Durant la greu crisi econòmica que assola Espanya el 2010, Leo i els seus amics gaudeixen d’una còmoda situació ja que cobren l’atur. Amb  trenta anys i desmotivats per l’entorn laboral, passen els dies recorrent diferents terrats de la ciutat escollits a l’atzar, on passen les hores sense fer res. Enmig d’aquest corrent de passotisme i evasió, Leo descobrirà que potser mai abans s’havia parat a pensar què vol realment. Les relacions amb la seva parella Ana i el seu millor amic Mario marcaran el compàs de la seva evolució fins al punt en què haurà de decidir si vol seguir la mateixa vida de sempre o, per contra, seguir el seu instint i prendre una iniciativa pròpia.

Títol: Terrados
Productora: Moviement Films
Direcció, guió i producció: Demian Sabini
Intèrprets: Demian Sabini, Carla Pérez, Alain Hernández
Data de producció: 2010-2011
Durada: 76 minutos
Gènere: Autor – Comèdia – Drama

NOTA DEL DIRECTOR: “Como director y productor de la película Terrados, me gustaría resaltar que ésta se ha realizado sin ningún tipo de subvención pública ni televisiva y con un presupuesto final de 12.000€. Esto ha sido posible gracias al enorme esfuerzo de los equipos artístico y técnico, que participaron de manera gratuita y colaborativa, a la generosidad de los músicos que cedieron su increíble música y a las personas que cedieron sus espacios como localizaciones, así como a la inversión de mis ahorros personales y de un crédito bancario de 8.000€. Eso hizo esta experiencia rica y aventurera, y va acorde con la temática social de Terrados sobre la presente situación económica que vive España, ya que yo mismo así como otros miembros del equipo nos encontrábamos en situación de desempleo a la hora de producir la película.”

[terradoslapelicula.com]

[La ciutat dels terrats- elPeriódico]