fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Peceras

Peceras és el futur. Potser d’aquí una dècada. Potser només d’aquí un mes. Les lleis han canviat i el paper de la dona a la societat ha superat un punt d’inflexió històric. Les peixeres estan resultant tot un èxit, els nous espais de recreació en boca de tots. Per desgràcia, la llei ignora que la veritat no es modifica a voluntat. Amb aquest muntatge, The Zombie Company formula una crítica contundent contra tots aquells que s’amaguen rere normes abusives amb l’únic objectiu de beneficiar-se dels altres.
Peceras ens transporta a un demà proper. Massa proper.

The Zombie Company
Director: Carlos Be
Intèrprets: Fran Arráez, Carmen Mayordomo i Iván Ugalde
Vestuari: Antoni Delgado
Coreografia: Elisa Morris
Cartell: Jan Písařík

Carlos Be (Vilanova i la Geltrú, 1974)
És autor i director de teatre. Entre altres obres, ha publicat Exhumación (2012), Forbína (2011), El niño herido (2011), La caja Pilcik (Premio Serantes de Teatro 2008), Llueven vacas (2008), Achicorias (2008), Origami (Premi Born de Teatro 2006), Amén (2006), La extraordinaria muerte de Ulrike M. (finalista del Premi Casa de América – Festival Escena Contemporánea de Dramaturgia Innovadora 2005) i Noel Road 25: a genius like us (Premi Caja España de Teatro 2001). Les seves obres han estat estrenades a Espanya, Estats Units, Itàlia, Panamà, República Txeca i Veneçuela.
Com a director de The Zombie Company, ha dut a escena Muere, Numancia, muere, Peceras, Exhumación (Millor Espectacle del VII Indifestival de Teatro y Danza Independiente de Santander 2012), My favorite things, Torniquet, Achicorias i Eloísa y el domador de mariposas. També ha estat director convidat del teatre Ungelt de Praga en ocasió de l’estrena absoluta d’Origami.
Com a docent, ha impartit classes a la Sala Beckett de Barcelona i al Café del Cosaco de Madrid, i ha estat professor convidat a la Universitat Carolina de Praga i a la Universitat de Bohèmia del Sud de České Budějovice.
És col·laborador mensual de la revista Artez. Viu a cavall entre Espanya i la República Txeca.

The Zombie Company
Amb motiu de l’estrena d’Eloísa y el domador de mariposas a la Sala Artenbrut de Barcelona el 2003, Carlos Be funda la companyia teatral The Zombie Company. El seu objectiu principal: fer arribar a un públic exigent els textos del seu autor mitjançant un llenguatge escènic elaborat, precís i contundent.
Després de cinc espectacles estrenats a Barcelona i la posterior estrena absoluta de l’obra Origami amb direcció del mateix autor al teatre Ungelt de Praga, Carlos Be s’estableix a Madrid, on presenta el sisè espectacle de la companyia: Exhumación. Estrenat a la Sala Triángulo, es guanya l’aplaudiment del públic i la crítica i rep els premis al Millor Espectacle i a la Millor Actriu a l’Indifestival-Festival de Teatro y Danza Independiente de Santander 2012. Després de l’estrena al maig de Peceras, The Zombie Company presenta els seu tercer muntatge de la temporada, Muere, Numancia, muere, en la primera edició del festival Fringe Madrid.
Fins ara, The Zombie Company ha presentat els espectacles següents: Muere, Numancia, muere (2012); Peceras (2012); Exhumación (2012); My favorite things (2011); Torniquet (2009); Achicorias (2008); Noel Road 25: a genius like us (2005) i Eloísa y el domador de mariposas (2003).

Durada: 60 minuts
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50% + 1 consumició gratuïta
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla