fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Paper de fumar

Espectacle guanyador de la mostra Estrena’t, una mostra de teatre, dansa i música del Centre Cívic Casa Groga, que pretén promocionar, fomentar i donar oportunitat als grups emergents de la ciutat de Barcelona, oferint als guanyadors una vida d’accés a les sales comercials de la ciutat.

Cia. Tea3
Text: Sebastián Grinschpun
Direcció: Dario Rojas
Ajudant de direcció: José Tobella
Intèrprets: Marta Vendrell, Jordi Zamora, Toni Masana i Maria Fernández
Fotografia: Miquel Remecha
Tècnic d’il·lluminació i so: Lluís Serra

La Maria i en Pau esperen el seu primer fill. La il·lusió se’ls barreja amb el neguit per la falta de diners. Ell està a l’atur.
L’Olga s’enfronta a una ruptura amorosa en un daltabaix emocional que no sembla tenir fi.
La Maria i en Pau i l’Olga comparteixen una paret de paper de fumar. No es coneixen però són veïns d’escala i d’emocions.

Sebastián Grinschpun viu a Barcelona i aquesta és la seva primera obra de teatre. El text va sorgir de les sessions del grup de suport a pares amb amaxofòbia (por a conduir) que organitza junt amb Dario Rojas, el director de l’obra. Ara com ara ells dos són els únics integrants del grup, però estan convençuts que n’hi deuen haver molts més casos, sempre ocults rere un fals somriure i una bona excusa.

Tea3 és una companyia formada inicialment per tres actors que, tot i desenvolupar la seva vida professional en altres àmbits, s’han format en reconegudes escoles d’interpretació de Barcelona i no han perdut mai la passió pel teatre. El seu director i ajudant de direcció, a la vegada que l’autor de l’obra, s’uneixen a l’esforç de dur a terme Paper de Fumar, primera obra de la companyia i de l’autor.

Durada: 45 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla