fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Pandora

Inauguració-performance: dimecres 23 de maig, 20.30h
Entrada gratuïta
Lorena Prieto Atelier presenta PANDORA, una de les espectaculars peces que configuren la col·lecció TRANSFORMABLES.

PANDORA és un experiment desenfadat que explora les transicions del cos femení. Un disseny únic, una única peça senzillesa aparent que, per a aquesta ocasió, es manifesta en 7 posicions. Un objecte en contínua transició entre la quietud i el dinamisme, la màxima potencialitat volumètrica del qual s’expressa sobre el cos de dona, on pren vida a través del moviment.

Lorena Prieto
Formada com a arquitecta, el seu primer contacte amb la creació de moda sorgeix de l’aprenentatge a casa com una herència natural, que ha anat desenvolupant i barrejant amb altres coneixements i interessos complementaris derivats de l’arquitectura i el disseny.

Durant els set anys que viu a Londres té l’oportunitat de completar aquest interès per la creació de moda a través del contacte amb la prestigiosa escola de disseny Saint Martin’s, on realitza diversos cursos per completar la seva formació.

Amb la nova creació de Lorena Prieto Atelier es mostren al públic aquests exercicis de disseny espacial a petita escala, l’escala del cos humà.

www.lorenaprietoatelier.opr.net