fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Paisatges imperfectes’

‘Paisatges imperfectes’

Daniel Sánchez Blasco – Fotografia


Inauguració: dimarts 7 de juny, 19h

Fins al 28 de juny

Sala Guillot


Entrada gratuïta
Dilluns, de 17 a 19h

De dimarts a divendres, de 17 a
20.30h
 

"És en nosaltres on els paisatges són paisatges…

El que veiem no és el que veiem sinó el que som". (F. Pessoa)


Tot i els anys que fa que es dedica a la fotografia, aquesta és la primera exposició de Daniel Sánchez Blasco,
composta per una vintena de fotografies en blanc i negre en diferents formats.Durant els anys 1994 i 1995 va dedicar una part del seu temps a la realització de aquest treball personal al qual més tard va anomenar Paisatges imperfectes.

Es tractava de recórrer l’àrea de Barcelona compresa entre el nus viari de les Glòries, l’avinguda Diagonal, aleshores molt desdibuixada, travessar Sant Adrià del Besòs pel litoral i algunes restes de la façana marítima de Badalona.

Aquests espais suggerien una mirada, una més, sobre l’estètica de la ruïna i una reflexió sobre aquests grans espais que esgotaven les seves últimes imatges.

El material fotogràfic va dormir en l’arxiu tot aquest temps i la idea que promou la seva exposició no és pas una altra que revisar aquesta època, tan important en la història recent de la ciutat, i convidar-nos a reflexionar sobre les transicions en els espais urbans.Daniel Sánchez Blasco és fotògraf dedicat a aquesta professió des de 1982 a la ciutat de Barcelona.A l’inici, com a freelance, col·laborava amb agències i mitjans de comunicació. El 1985
instal·la l’estudi fotogràfic des del qual es  dedica al sector de la imatge editorial, industrial, producte, publicitat, i amb especial atenció a la fotografia d’arquitectura.Ha treballat, entre d’altres, a Podium Ediciones, Ediciones 4 Mas 4,

Editorial Montagut, Essa per Essa Comunicació, Manolo Jotta Diseñadores, Air-Val, Fuji Film España,
Dragados y Construcciones,

Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Revista Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme.