fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Oguri

‘The restoration of gravity’, Oguri
Diumenge, 21 de novembre. 21h
Espai Ion

Entrada: 12€

Amics de la Nau Ivanow: 10

Oguri, ballarí de renom internacional i coreògraf, resident al sud de Califòrnia, va començar la seva carrera al Japó, on va estudiar belles arts amb Genpei Akasegawa i dansa amb Tatsumi Hijikata, abans de treballar intensament amb Min Tanaka i realitzar i presentar els seus treballs en solitari a Tòquio.

Ha ensenyat i actuat a tot el món. El seu projecte de 4 anys sobre l’exploració dels deserts de Califòrnia, amb el suport de la Beca Irvine de Dansa, va inspirar el 2005 el documental Height of Sky, del director Morleigh Steinberg. Ha col·laborat àmpliament amb diferents gèneres artístics: músics, escultors, pintors, fotògrafs, cineastes, arquitectes i poetes. Actualment és artista en residència al Electric Lodge.

Oguri ha rebut el suport del California Arts Council, The Annenberg Foundation,la Rockefeller Foundation, el Departament de Cultura de Los Ángeles, The Getty Center, Irvine Fellowships de Dansa, i treballa per al consell del Lauren Bon’s Metabolic Studio.

El seu treball Caddy! Caddy! Caddy!, William Faulkner Dansi Project, de tota una nit de durada, subvencionat per la beca Irvine Dance Creation to Performance, es va presentar el novembre de 2009 al Museu d’Art de Indianàpolis, finançat pel National Endowment for the Arts de Estados Unidos

[+info

Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla