fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Nus

‘Nus’, de Joan Casas
Cia.
Komoi
Del 6 al 9 d’octubre
De dijous a dissabte,
21h
Diumenge, 19h

Entrada: 12€
Amics de la Nau: 10€

Nus, de Joan Casas

Direcció: Aina Tur
Intèrprets: Cristina Noguer i Hector Mas
Ajudant de direcció: Guillem Gefaell
Escenografia: Roger Mas
Dissenyador de llums: Arnau Calvet i Gerard Orobitg
Fotografia: Josep Bellosta

SINOPSI
Nus és una filigrana dramàtica, emocional, temporal i íntima de l’inescrutable univers de les relacions de parella. Joan Casas sotmet els seus personatges -Ell i Ella- a una mirada microscòpica que permet a l’espectador sotjar la realitat que traspua entre al·lucinació i quotidià mentre -Ell i Ella- temptegen amb els lligams ineluctables que entrellacen aquest artifici amatori. Desfer el nus és agosarat, gairebé impossible. Només cal seure i observar les ànimes que s’aniran despullant per a nosaltres.

Joan Casas
Nascut a l’Hospitalet de Llobregat (1950) és dramaturg, escriptor, traductor literari, articulista i crític teatral.
Des del 1995 és professor de teoria i història del teatre, crítica i escriptura dramàtica a l’Escola Superior d’Art Dramàtic, de l’Institut del Teatre de Barcelona, i ha impartit classe a l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra.
És autor de narrativa, poesia i teatre, i algunes de les seves peces han estat traduïdes i representades a l’estranger. Ha realitzat també nombroses traduccions teatrals, versions i adaptacions.
Ha estat distingit amb el Premi Víctor Català (1979); el Miquel de Palol (1985); el Ciutat de Palma (1986); l’Ignasi Iglésies (1990); el Crítica Serra d’Or, i el de Teatre Ciutat d’Alcoi (1993).

Cia. Komoi
La companyia teatral Komoi està formada pels actors i actriu Cristina Noguer, Guillem Gefaell i Hector Mas. L’arrel dels seus orígens la trobem a les aules del Col·legi del Teatre de Barcelona, on del 2003 al 2006 van compartir aprenentatge. Des d’aleshores, la companyia ha anat formant-se i definint el seu propi estil. Ha apostat per un teatre de text, realista i actual però  donant importància a la creació, tant de l’actor com de la direcció.

[dossier

Durada: 1h aprox.
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla