fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Novetats per als Amics de la Nau

Els Amics de la Nau amb l’Espai Brossa!

Gràcies a un acord amb Brossa Espai Escènic, els Amics i Amigues de la Nau Ivanow podeu també gaudir de descomptes i avantatges en les activitats que organitza aquest espai de creació.

Com a novetat, si presentes el carnet de la Nau obtindràs un 50% en el preu de l’entrada per a qualsevol espectacle de l’Espai Brossa.

A més, ara tens l’oportunitat d’inscriure’t amb un preu reduït a la segona edició de l’Escola de l’Espectador, organitzada per als Amics del Brossa, en un curs molt interessant sobre les arts escèniques. En aquesta ocasió, el curs girarà a l’entorn de l’assistència a tres espectacles teatrals, entre els quals Ricard II, que s’estrenarà a la Nau Ivanow el 2 de març. Cada jornada s’articularà en dues classes, impartides per professorat especialitzat. La primera classe, just abans de l’espectacle, permetrà situar l’obra i l’autor en el seu context històric, estètic i ideològic, i oferir algunes claus que en facilitin la visió; la segona, en acabar la representació, estarà destinada a l’anàlisi del muntatge per tal de posar de manifest els procediments i recursos utilitzats en l’escenificació i la interpretació.

El preu de la inscripció inclou la matrícula, les classes, les entrades per als 3 espectacles i el certificat d’assistència (termini d’inscripció: 20 de febrer, abans de les 14h).

Esperem que tot sigui del teu interès.

Més informació:
Dossier
www.espaibrossa.com