fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Nit dels Museus: la Nau Ivanow a El Born CCM

La Nau Ivanow torna a participar en la Nit dels Museus amb la nostra companyia resident Projecte Ingenu, i ho fa en un espai tan emblemàtic com El Born, Centre de Cultura i Memòria, en el marc del programa Creació&Museus, que vincula museus i Fàbriques de Creació de Barcelona.

Veure. Mirar. Sentir és la proposta de Projecte Ingenu. Una acció basada en l’slow movement que vol reflexionar sobre la velocitat amb què solem mirar, si circulem per la realitat amb consciència plena del nostre entorn o ens limitem a negar-nos constantment la comprensió real d’allò que ens envolta. Amb aquesta peça, Projecte Ingenu pretén fer una reflexió col·lectiva i vivencial sobre la idea de museu i el ritme amb què la societat moderna ‘mira’. A través d’una coreografia invisible es pretén manipular la velocitat de la vivència de mirar dels assistents proposant una trobada més profunda interpersonal i amb l’espai visitat. L’acció es podrà veure a les 20, 21, 22, 23 i 24h, amb una durada de 10 minuts.

Projecte Ingenu, companyia resident a la Nau Ivanow, neix el 2013 d’un grup de joves acabats de sortir de l’Institut del Teatre que comencen a detectar la necessitat que no només el «mercat laboral» governés les seves carreres professionals. És un grup d’investigació pràctica sobre el fet teatral, amb la voluntat de compaginar el treball professional amb l’evolució personal i la investigació permanent d’un model possible d’actor contemporani. Han duts als escenaris Top Girls, Hamlet, Romeu i Julieta. Yerma ha estat l’última proposta d’aquest col·lectiu, amb un gran èxit de crítica i públic.

Entrada lliure
Horari d’El Born CCM: de 19 a 1h
Com arribar-hi?

Horari de les accions: 20, 21, 22, 23 i 24h
Durada: 10 minuts

En col·laboració amb la Nau Ivanow dins del programa Creació&Museus, que vincula museus i Fàbriques de Creació de Barcelona.