fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mostra dels Cívics: Princeses

ENTRADES EXHAURIDES
Espectacle guanyador del concurs Estrena’t. Hi havia una vegada quatre princeses de conte que es van presentar a la consulta d’un ginecòleg. Totes hi havien anat per motius diferents, però tenien en comú que les seves vides no havien arribat al final feliç que desitjaven. Mentre esperaven el metge, van explicar-se els seus propis relats: històries i anècdotes en què, sens dubte, la realitat superava la ficció.

Pamboli presenta una comèdia actual sobre els contes de fades, on l’amor i el desamor apareixen plens d’ironia i humor negre.

[Mostra dels Cívics]

Cia. Pamboli
Idea original: Pamboli Teatre
Guió: Marina Casadellà
Direcció: Mariana Cabot
Intèrprets: Alba Millaruelo, Marina Casadellà, Neus Muñoz i Sara Pérez

Pamboli va començar com ho fan els millors projectes: escrivint quatre notes en un tovalló de paper de bar. L’objectiu, formar una companyia teatral pròpia, petita i casolana, però amb cara i ulls. El secret, treballar força, a poc a poc i bona lletra. Pamboli és com totes les idees acabades de sortir del forn: tenim poc temps i pocs recursos, però molta il·lusió i molta energia.

Qui ho havia de dir, el dia que en parlàvem per primera vegada en aquell bar de la rambla de Sant Andreu, que mesos després ja presentaríem Princeses, la nostra primera proposta teatral. L’obra va aparèixer per la porta gran, guanyant el primer premi del concurs Estrena’t. Després d’aquest inici tan prometedor… què voleu? Ens agradaria portar la comèdia a cada racó del país!

Ja ho veieu, les Pamboli no tenim res, però volem conèixer-ho tot. No som ni una gran empresa, ni un projecte estratosfèric, però treballem per oferir una proposta de qualitat. Som la Neus, la Sara, l’Alba i la Marina, i ens agrada fer bon teatre.

Durada: 55 minuts
Espectacle en català
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

ENTRADES EXHAURIDES
Anticipada: