fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Mostra dels Cívics: Examen de memoria histórica

Espectacle seleccionat de la Mostra d’Art Jove Stripart. Una reinterpretació de sis records familiars, anècdotes transmeses de generació en generació, posades ara en escena. Tots som protagonistes d’aquest moment històric que vivim i un dia les nostres accions diàries seran recordades com a anècdotes familiars que s’expliquen per explicar com eren les coses abans.
La Inquisició, la Guerra Civil, la postguerra o el franquisme seran els escenaris de sis moments que en ser recuperats són reviscuts i ens ajuden a entendre els qui vam ser o els qui som.

[Mostra dels Cívics]

Guió i direcció: Ana Izarzugaza Junquera
Audiovisual: Raúl Berrueco VJ Entter
Locució: Julia Estivill

Ana Izarzugaza Junquera
Durant la seva formació en Documental de Creació que fa a Buenos Aires coneix el DOCUDRAMA de Vivi Tellas. Al seu costat realitza una sèrie de performance/teatre de la intimitat, basades en les històries de vida familiars i els records construïts a través de les fotografies familiars. La intimitat com a espectacle i la construcció de narracions gràcies a les eines del teatre experimental la porten a escriure l’obra Examen de memoria histórica.

Hora: 19h
Durada:
25-30 minuts
Espectacle en català i castellà
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: