fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

magritte. waternotebook

magritte. waternotebook

A càrrec de microscopíateatro.

Teatro de objetos para adultos

Del 4 al 6 d’abril. 20h

Passatge Bofarull, 7


microscopíateatro és un grup d’investigació escènica format per intèrprets de Mèxic, Grècia i Espanya, originat en els tallers del Centre d’Art Transdisciplinari de Barcelona. Des del 2003, el grup ha creat nou peces diferents i ha adoptat els conceptes de micropoètica, micromúsica i microespai: creacions que ells denominen àtoms escènics. Microscopía busca embolicar l’espectador en atmosferes evocadores de sensacions contràries: entre històries fosques i dolces presències, entre el misteriós i l’evident. El grup és un laboratori, on s’escriuen dramatúrgies espacials, sota la combinació de la retòrica de signes, teatre d’objectes per a adults, vídeo i música en viu.

magritte.waternotebook recrea certs passatges de la vida i l’obra del pintor belga René Magritte. L’obra explica la metamorfosi de quatre personatges, a través de la seva relació amb el contingut del quadern del pintor. El que hi ha dintre de l’objecte transforma l’espai escènic en altres micro i macro espais, i fa visible la conversió dels dibuixos, pintures i paraules.

La dramatúrgia de magritte.waternotebook és el resultat de la beca de creació artística 2006 de la Fondazione Bogliasco. Centro Studi Ligure per le Arti i le Lettere, Gènova, Itàlia.


Direcció i dramatúrgia: Shaday Larios
Intèrprets: Amad Araujo, Marc Carrera, Moni Mun, Iazua Larios, Shaday Larios
Música Original: Amad Araujo
Vídeo: Panos Aroukatos
Escenografia, vestuari i titelles: Shaday Larios, Anna Ribera, Eli Pérez
Assessorament coreografia: Gabriel Gálvez

Entrada: 7€
Informació i reserves 600 748 194

microscopiateatro@gmail.com


www.microscopiateatro.blogspot.com
www.youtube.com/watch?v=JWSHct6GfsY