fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Love You Approximately

Cia. NOD i The Clinic
Direcció: Julieanne Eason
Producció: Berta Domènech
Intèrprets: Olmo Hidalgo Solé i Lara Fischel-Chisholm
Il·luminació: Pere Capell i Jane Spiers
Vídeo: Julieanne Eason i Merle Schubert
Escenografia: Julian Southgate
So: Leyton
Cartell/fotografia: Merle Schubert

SINOPSI
La Imogen i en Pere es van conèixer en un viatge. Ell viu a Girona i ella a Nova Zelanda. Agosaradament intenten fer créixer una relació a distància utilitzant tota la tecnologia que tenen a la seva disposició: càmera web, xat en línia, correus electrònics, missatges de text. Explorant una connexió que va més enllà de les cultures, els idiomes i els fusos horaris, la Imogen i en Pere creen una commovedora història d’amor contemporània que penetra en un tipus de relació que ha arribat a ser una realitat per a milers de persones de tot el món.
Love you approximately és un espectacle de creació catalana i neozelandesa de teatre multimèdia. No és només una instal·lació de vídeo ni només una obra de teatre, sinó que aquest projecte sense costura fon dues pràctiques d’art, i crea una comèdia romàntica que viatja a la velocitat de tecnologia actual.

Espectacle de creació entre The Clinic i Nod

The Clinic. Christchurch, Nova Zelanda
Fundat l’any 1999, The Clinic és un col·lectiu de videoartistes, gent de teatre i artistes conceptuals que han dirigit i produït 15 espectacles i que han guanyat diversos premis, beques i subvencions. Com a artistes són polifacètics i treballen de manera cooperativa cada projecte. L’administració i el procés de presa de decisions també funciona de manera cooperativa.

Nod. Girona, Espanya
NOD (Noves Obres Dinàmiques) és una associació cultural que promou, dóna suport i difon espectacles de creació: teatre, dansa, escultura, instal·lacions, etc. Va ser creada l’any 2009 per un grup d’artistes, productors i personal tècnic.

[dossier
[www.theclinic.co.nz
[nodcultural.weebly.com

Espectacle en anglès, català i castellà (Subtítols en català)
Durada: 80 minuts aprox.
Entrada: 12€/ Amics de la Nau: 10€
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla