fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

L’Altre Festival

L’Altre Festival: una altra manera de veure i viure la salut mental. Un nou esdeveniment sociocultural innovador i diferent basat en propostes artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones que pateixen un trastorn mental, que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 7 de juny a Fabra i Coats, CC Baró de Viver i Nau Ivanow.

L’Altre Festival neix amb la voluntat d’estimular la creació, la participació i la difusió de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental perquè entenem que poden ser una eina fonamental en el procés terapèutic i normalitzador de la vida. Però no només això. També volem ser un referent per a tota aquella gent que estima i gaudeix del que es fa dalt d’un escenari. Una punta de llança per trencar estigmes i etiquetes. Un espai on compartir experiències, vivències i descobrir altres realitats. Una altra manera de veure i viure la salut mental. Volem engegar una cosa nova, diferent, un altre festival.

L’Altre Festival és un projecte sense ànim de lucre que pretén beneficiar les persones amb trastorns mentals, les seves famílies i la societat en general. Per a assolir el cost del Festival han estat imprescindibles les aportacions a través de Verkami, que es destinaran a pagar les despeses derivades de la participació de tots els artistes en el festival, a la seva acollida, manutenció i a vestir tècnicament tots els espectacles. Moltes gràcies a tots els que hi heu col·laborat!

Comptem amb el suport de la ciutadania, les persones amb trastorn mental i els seus familiars, les entitats i fundacions relacionades amb la salut mental al nostre país, les institucions que promouen l’activitat sociocultural a Barcelona i totes aquelles empreses afins a la temàtica del festival.

[VERKAMI]

[programa]

EXPOSICIÓ: Muricecs són ratpenats i cavorques

[laltrefestival.cat]
[facebook]

OBERTA
Entrades a la venda només a Atrapalo