fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Boîte Noire – Hand Made Theatre

Una dona estrangera qüestiona les seves identitats, confessa que estima l’administració francesa; una nena descobreix un secret que no té dret a saber; un pilot vol cantar com John Denver i mor en un accident d’avió al sud de Xile; un context repressiu suscita pactes de silenci. Realitats i ficcions oblidades en caixes negres que es creuen en un relat fragmentat.

Històries que ens enfronten a la nostra condició mortal i posen en crisi la nostra realitat. Perquè tots tenim un avió que es va estavellar i no va arribar a destinació. Perquè totes les famílies tenen els seus secrets i les versions no són mai les mateixes. Perquè a context erroni, decisions errònies. Perquè tots som molts altres dins nostre. I a la fi, què és més important, la veritat o el que fem amb ella?

FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia, performer: Daniela García (ex Molina Castro)
Posada en escena, producció, performer: Mariana Yáñez
Posada en escena, disseny d’art, performer: Consuelo Barrera
Creació, producció, assessoria cianotipia: Clara Martín
Assistència realització attrezzo i escenografia: Sara Caldas i David Mojzisek
Disseny gràfic: Magdalena Lanas
Vídeos: Zoe Catsaras, Guillem Comas i Gonzalo Dalgalarrando
So: Gabriela Gonzalez
Realització màscara: Gabriela Aranguiz
Assessoria tècnica i programació: Uriel Ireland
Avantsala: Lorena Álvarez
Producció: Hand Made Theatre

Agraïments: Rafaela Dougnac, Bárbara Yáñez i família, Eira, Josep Maria Jigreu, Lourdes Contreras, Lorena Alvarez, Jorge, Leonor Serres, Ángel Farraldo, Javiera Gazitua, Boris Vogel, Dionys, Matilda, Gerard Masalias, Gonzalo Dalgalarrando, Laura Derpic, Pantheatre, Centre Cívic Parc Sandaru, Nau Ivanow.

FUNCIONS
Divendres 23 d’abril a les 20h, dissabte 24 i diumenge 25 d’abril a les 19h
Preu: 12€


EL PROCÉS DE CREACIÓ
La companyia proposa una avantsala com un espai transitori d’aproximació a una obra. Una petita mostra al públic del procés creatiu de l’equip de La Boîte Noire, en el qual s’entrellacen diferents llenguatges per contenir la immensitat d’històries que s’intercepten en aquest espectacle.

HAND MADE THEATRE és un grup d’artistes i professionals de diverses àrees que s’entrecreuen llenguatges per mitjà de creacions escèniques i/o projectes culturals. Al capdavant, en la gestió de la companyia, hi ha Consuelo Barrera Jofré i Mariana Yáñez Rojo, que des de 2011 elaboren els projectes amb l’objectiu de concebre desafiaments creatius i reflexius per a tots els qui en formen part. La companyia ha presentat els seus espectacles en diversos festivals i sales de teatre, com el Festival de Teatre de Barcelona, ​​World Puppet Festival – Donostia, Festival INCANTI (Torí), Teatre Tantarantana i Espai Brossa.