fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Hot Jam Session

X-MAS JAM…

…i sorteig d’una panera farcida de Jazz!

Dijous, 18 de desembre. 20h

Jam Session plena de nadales interpretades a ritme de Jazz

Entrada: 3€


Serà una Jam força especial on inclouran temes nadalencs de tota la vida.
Ja sigui provinents de la cultura anglosaxona o amb arrels més properes, les nadales i altres temes d’aquests dies prendran un aire nou ben ple de swing.
També, i aprofitant velles tradicions, amb l’entrada podreu participar al sorteig d’una jazz-panera. I si voleu tenir més oportunitats de guanyar-la, no ho dubteu: compreu més d’una entrada.

 

Des de fa gairebé dos anys, la Fundació Catalana Jazz Clàssic té la seu a la Nau Ivanow. Ells són els encarregats d’organitzar a la Nau Ivanow dues activitats molts interessants: Hot Jam Sessions i Jazz Books.

 

Parlar de Jam Session és parlar d’un dels moments més interessants i excitants del jazz. Músics de diferent procedència es troben de forma informal i emprenen l’aventura d’executar i compartir la interpretació dels temes més coneguts i clàssics. És un moment especial en el que la personalitat de cada artista es pot desenvolupar sense altres límits que les ganes de compartir la seva creació amb altres músics i el públic.
Les Jam Sessions de la Nau Ivanow, dirigides per Toni Gili (La Locomotora Negra), estan centrades en el jazz clàssic, és a dir, en el jazz més directe i comunicatiu, en el qual la participació del públic és més directa i espontània. 

Jazz Book són un seguit de conferències amb suports variats (enregistraments de música, de vídeo, fulletons,… ), repartides al llarg del curs amb una periodicitat bimensual. Aquestes conferències, donades per músics i aficionats entesos en cada tema, segueixen un fil argumental similar a l’índex d’un hipotètic llibre sobre jazz: què és el jazz, orígens i desenvolupament, arrels musicals del jazz,…

El Jazz Book va a càrrec de Ricard Gili, que ofereix una visió del que és la música Jazz Class.