fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘H.i.M.’

‘H.i.M., d’Alex D. Capo i Txema Stamfford
Cia. elnacionalNOensvol
De l’11 al 28 de març
Sala Andy Warhol
De dimecres a dissabte, 2
1h
Diumenge, 19h

Entrada 15€
Amics de la Nau Ivanow 12€

‘H.i.M.

Dramatúrgia: Àlex D. Capo i Txema Stamfford
Direcció: Àlex D. Capo i Txema Stamfford
Ajudant de direcció: David Verdaguer
Actors: Albert Prat, Sergi Vallès i Xavier Ruano
Escenografia i il·luminació: Martí Torras
Disseny de vestuari: Nídia Tusal
Música: Rafel Plana
Fotografia: Alba Lajarín

SINOPSI

"H.i.M. és la història de tres personatges que, cada un per la seva banda, han fugit d’un món angoixant i del seu propi passat, i tots tres busquen una nova història, busquen començar de nou…
 
 (PAUSA dramàtica)

 
I el destí vol que aquests homes es trobin…
 
(Una altra pausa)
 
Així que es troben tots tres en un lloc concret, podríem dir “un bar”, però no ho direm. Allà buscaran començar de nou, sense el pes d’aquest passat.
Però no es pot oblidar el que ja se sap…
No es pot ignorar el què un és…
No es pot ser o no ser…

I és això, el problema…" Àlex D. CapoCom a companyia de teatre, elnacionalnoensvol seguim insistint en fer teatre de creació. Seguim volent utilitzar la nostra veu, no perquè creiem que podem dir grans coses, sinó perquè creiem fermament que un teatre propi, sincer i humil, ja és per si sol una veu pròpia. Nosaltres, fills del nostre temps i com a simples comediants, ens riem d’aquest món com si d’un joc es tractés.  

En aquesta ocasió hem convidat a dirigir la creació de l’espectacle a Àlex D. Capo, un director que ha treballat la creació, a partir d’improvisacions amb els actors, en els seus darrers espectacles: Les coses de la forma (Espai Lliure 2008) i Vull ser Bernard-Marie (Festival Lola 2008). A més, D. Capo, forma part del col·lectiu P.O.R.C., del qual elnacionalNOensvol és membre i fundador.

Aquesta vegada deixem de banda el teatre d’esquetx i de gag, per intentar construir un espectacle de personatges, per explicar una història de cap a peus. Això sí, sense oblidar l’humor, la tragicomèdia i l’absurd que sempre ens han acompanyat.               

elnacionalNOensvol

Durada: 60 min. aprox.
Venda d’entrades:
Telentrada i 1h abans a taquilla


[dossier